Unibet mobil sportfogadás

Unibet mobil sportfogadásA Unibet fogadási központ az egyik legrégebbi (1998 óta kínált szolgáltatásai), és szerette a világot. Az Unibet a sportesemények széles skáláját kínálja, ahol fogadhat és oszthat meg esélyeket, különösen a lóversenyeken és az amerikai sportokban. Kiváló az élő fogadási konzol, nem szabad elfelejteni a bónuszprogramot, melynek köszönhetően minden héten számos promóciós bónusz van. Az Ön rendelkezésére állnak a Unibet kaszinók és a póker is, és megpróbálhatsz fogadni a pénzügyi piacokon.

Bónusz € 60 – Unibet Regisztráljon most!
Esélyek ajánlata

Az Unibet mobil sportfogadás központ sportfogadási ajánlatai valóban szélesek, számos játékra számos fogadási lehetőség van. Különösen az európai labdarúgó ligák lefedettsége valóban jó. A futball-fogadási ajánlat hatalmas (a legjelentősebb labdarúgó ligák esetében a választás 80+). Jó lefedettséget találhat más sportokra, mint például tenisz, jégkorong, futás, golf és rögbi. A kevésbé ismert sportok, mint például a vízilabda, a biliárd és a darts, ajánlata is jó. Lehetőség van több fogadásra vagy egyedi játékra.
Ha a fogadásokra a tengerentúli sportfogadásokat fogadja, nem veszítheti el az Unibet fogadási központját. Kivételes lefedettséget és magas esélyeket kínál, valamint számos olyan élő játékot, amelyet az Unibet ingyenesen kínál. A külföldi NHL-fogadások esetén a letét visszafizetésre kerül, ha a játékot nem fejezik be a rendes idő alatt.

A sporteseményeken túl a pókerre (WSOP rangsor), a választási eredményekre, a pénzügyi piacokra és esetleg különleges fogadásokra is fogadhat (Neymar, Messi, Ronaldo).

Élő fogadás lehetősége

A valós idejű fogadásokhoz az Unibet 20 sportot kínál, beleértve a pókert, a biliárdot, a dartsot és a politikai eredményeket. Átlagosan körülbelül 15 fajta fogadást kínál minden játékra. A labdarúgáshoz például fogadhat, és ki lesz a következő gól. Ennek az az előnye, hogy sok játékot élőben közvetítenek, és az olasz felhasználók számára is elérhetőek a Unibet Live Video szolgáltatáson keresztül. Az ügyfelek az élő műsorokhoz is hozzáférhetnek, és a nem futó játékok esetében szöveges formában kommentálják őket.

Felhasználói felület

Az Unibet weboldalai mindent, amit elvárnak egy komoly fogadási központtól. Az Unibet internetes oldalak 2011-es felépítésének eredménye egyszerűsített navigációhoz és élvezetesebb felhasználói környezethez vezetett, könnyen használható még a kezdők számára is.

Könnyen navigálhat a weboldalakon, és speciális fogadásokat hozhat létre, mint például a Trixie, a Patent, a Yankee vagy a Lucky. Az egyetlen hátránya lehet, hogy az egyes fogadások nagy formátumban jelennek meg, miután rákattintunk a fogadni kívánt játékra, így le kell görgetni az oldalt. Egy kompaktabb látásmód, különösen a többpiaci események esetében segítene.

Ami az élő fogadási konzolt illeti, amint már említettük, a legjobbak közé tartozik, és ha valós időben szeretne fogadni, nem lehet gond. Ugyanez igaz a Unibet mobilon elérhető fogadásokra is.

idézet

A műveletek közepesek. Az amerikai sportok és versenyek kivételével a szint 1,80-1,80 és 1,9 között változik. Az amerikai sportok számára azonban a 4-5% -os különbözet ​​(az 1,9-től 1,9-ig 1,92-1,92-ig terjedő esélyszintek), ami jó fogadási tétet tesz az Unibet sportbajnokságra. tengerentúlon. Az SNNI vonzó fogadási esélyeket is kínál az élő fogadásokhoz.

Betétek és visszavonások

A betéteket banki átutalással, Visa és Mastercard hitelkártyákkal, paysafecard kártyákkal és Moneybookers vagy Neteller e-pénztárcával lehet letétbe helyezni. A minimális befizetés 15 euró, és a jóváírás szinte azonnal történik, kivéve a banki átutalásokat.

A játék számlájáról történő visszavonás egy kicsit lassabban történik. A Moneybookers vagy a Neteller elektronikus pénztárcáján keresztül történő visszavonás általában 2 munkanapon belül történik, banki átutalással 4 napon belül. A minimális visszavonási összeg 15 euró. Az előny az, hogy minden tranzakció ingyenes. Emlékeztetünk továbbá arra, hogy legalább 1 € (1 euró) összegű fogadásra van lehetőség.

Ügyfélszolgálat

Az Unibet professzionális segítséget nyújt, olaszul is elérhető. Az üzemeltetők készen állnak arra, hogy hét napig 7 óráig, a hét folyamán 09: 00-21: 00 és 11: 00-19: 00 között segítenek. Vészhelyzet esetén javasoljuk, hogy telefonon lépjen kapcsolatba, mert a felhasználók támogatása nem túl gyors. Read more