Unibet megduplázódik a Manchester United legutóbbi megmentőjévé

A 18 éves helyi fiú, Marcus Rashford rokona ismeretlen volt, mielőtt Anthony Martial felhúzta a bemelegítést, de végül a Manchester United megmentése miatt zavarba jött, és jelentősen segített a helyszínen tartani a menedzsert lény. Kétszer is gólt szerzett a csapatnak, miután saját gólja a United ellenfele volt, és bár Ander Herrera, a büntetés és a Memphis Depay további gólja volt, kétségtelenül a tizenéves estje volt.

Depay fontos szerepet játszott ebben a visszatérési Unibet győzelemben, de Rashfordnak el kell fogadnia a feleségeket – valóban sokan voltak az Old Traffordon belül, és sürgette őt, hogy lépjen előre, és késői büntetést vonjon le.Annak ellenére, hogy megtagadták tőle egy esélyt egy hat-trükkre, anélkül, hogy United volna a hordóban bámulni. Végül ötször szerepeltek öten a Van Gaal és a rossz közérzet miatt a csapatok közül a legutóbbi időben felzárkózták őket.Manchester United meglátta Midtjyllandot és Marcus Rashford debütáló dupla bővebben A United 13 játékos sérült meg a meccs előtt, és amikor Martial visszavonult, mielőtt egy labdát rúgtak volna, Van-Gaal szimpátiája van, aki korábban panaszkodott a sors ellen, hogy összeesküdtek ellene.

Reméljük, hogy a sarkon nem lehetnek színtiszta megjegyzések, a realisztikus vége a Bajnokok Ligája képesítését a következő szezonban, az Egyesült volt, sok ünnepelni.Először mutatkozott be több fiatalnak, akik ígéretet tettek, és rengeteg lemondott Unibet ragyogás volt Depay-ről. Chris Smalling nem tette a csapatot, Michael Carrick középső részében játszott, Juan Mata pedig 1-1 . A Van Gaal minden szereplője kétségbeesetten szerette volna maradni a helyét – a néhány első csapatból, akit elhagyott – a Martial lett volna az első.De annak ellenére, hogy a rossz szerencsét, Rashford rövid időre lépett be, és jött jól. Manchester United és a probléma az áttérés egy mindenható vezető | Jonathan Wilson Bővebben

A Colin Little 18 év alatti edzőjével együtt dolgozik fejlesztésében, és a közelmúltban elhagyott edző Paul McGuinness a közelmúltban elmondta a Manchester Evening News-nak, hogy ” hihetetlenül jó gólok, három védő pocsékul, de Ruud van Nistelrooynál jobban kell lennie, ha térdre kerül, vagy visszalép a bárból vagy az állattartóból, és a visszavetésbe kerül. ”

McGuinness elhagyta a klubot a hivatalosan bejelentették a programban, és 1992-re nyúltak vissza a klubhoz, és érdekes lenne hallani a gondolatait az újonc csapatáról.Guillermo Varelával a jobb oldali hátvéden, ahol hatodik helyet szerez az Egyesült csapatnak, Joe Riley balra induló első indulásakor és Rashford támadásba kezdett, ez egy felismerhetetlen Unibet oldal volt. Jesse Lingard, 23 éves, tapasztalt veteránnak tűnt.

Rashford az első félidőben bemutatta az osztályzatot, hogy az Egyesült uralta a labdát, bár még mindig elérték a gólt, ami a tömegtáblát tette.A tizennyolc esztendõben a 18 éves is jól tudta megverni a maszkos Nikolay Bodurovot a kilencedik percen belül jobbra, majd hamarosan a középkori jégkorong, Mikkel Andersen,

A United egy másodlagos kapus, a negyedik döntő és a középpályás középpontjában védekezésben kezdett, de a támadásban az első volt az első fele.

Rashford azonban jót tett. Egy jobbra-balra húzódó golyó Mátával visszahúzta a labdát, és Rashford szakszerűen időzítette a futást. Az Old Trafford kitört, és hamarosan a cél, hogy végül eljuttassa őket az összesített megérkezett.Ez egy újabb finom futás volt és jó befejezni, és a stadion belsejében lévő megkönnyebbülés volt tapsolható. United nyilvánvalóan a jobb oldal volt, még ilyen kimerült állapotban is, de még nagyobb zavarban volt az igazi fenyegetés hogy a második fél letöltötte. Talán a dominanciájuk csak arra szolgált, hogy rávilágítson arra, milyen döbbenetes a múlt heti kiállítás Dániában, de most egy tizenéves talizmán van, aki az első csapat csapatában végzett. Az akadémiáról számos híres, otthoni név született, és Rashford megragadta a lehetőséget, hogy csatlakozzon hozzájuk.