Unibet: Leicester következő öt játékai meg tudták csinálni vagy megszüntetni a cím reményeit

Bár Ranieri semmit sem vesz magától értetődőnek, és figyelmeztette a játékosokat, hogy Norwich keményebb ellenfelek lesz, mint az Arsenal egy kicsit kevesebb, mint két héttel ezelőtt, amikor Arsène Wenger oldala egy sérülést okozó győzteset kegyetlen vereséget ért el a Leicester manager elismerte, hogy 15 pontot célozhat egy olyan játéktömbből, amely “a szezonunk kulcsa lehet”. A verseny lovas versenyre való összevetése során Ranieri azt mondta: “Azt hiszem, mi Unibet vagyunk a turnön ott van az utolsó kör, majd a futás. A következő öt meccs a kör – majd a futás, és a cél ott van. Azt hiszem, ez a legfontosabb pillanat számunkra.Nagyon összpontosítok ezekre az öt mérkőzésre – miután elmondhatjuk, hol vagyunk: “Itt vagyunk, rendben van, folytatjuk”, vagy: “Nem, mi történt?”

az elmúlt három mérkőzésen, az Arsenal, a Manchester City és a Liverpool ellen, a Ranieri tudatában van annak, hogy a játékosai a következő hetekben fokozódni fognak a teljesítményük miatt, amikor Leicesternek ki kell küszködnie a kiesési küzdők és az alacsonyabb szintű ellenfelek ellen. hogy fenntartsák a valószínűtlen kihívást a csúcson.

“Azt hiszem, ez jó megoldás, mert a következő évben fel akarunk nőni és magas szinten maradni” – mondta az olasz. “Biztosnak kell lennünk, hogy kezeljük ezt a nyomást. Ez az első alkalom, új számunkra, de folytatnunk kell azt, amit csinálunk.Szeretném, ha Unibet bonusz szabad lelkek lennének. ”

Bár a Leicester riválisai a címversenyben már mindannyian aktívak voltak azóta, hogy 2-1 veszteséget értek el az Arsenalon, a Ranieri egy hétig – olyasmit, amit eddig még soha nem végzett a vezetői pályafutásában. A játékosok szabadidõs programot kaptak, melyet a GPS-technológia követett, de alapvetõen esélyt jelentett arra, hogy a hétfõn való visszatérésük elõtt visszatérjen a kikapcsolódásra és pihenésre.

“Felfrissülnek és készen állnak az utolsó küzdelemre” – mondta Ranieri, aki megragadta az esélyt, hogy visszatérjen Olaszországba, és vegye be a roma vereséget a Real Madridban a Bajnokok Ligájában. “Azt mondtam a játékosoknak, hogy az Arsenal elleni meccs könnyebb volt, mint a Norwich elleni mérkőzés, szombaton nagy csatát fog tenni.Az Arsenal akar játszani és nyerni. A mentalitásért is nagyon koncentrálsz az Arsenal ellen. De a játékosok nagyon éhesek, mert elvesztettük a mérkőzést az Emirates-ban az utolsó pillanatban. ”

A Leicesternek nincsen semmiféle zavarása a Unibet fogadas mostani és a utazás a Stamford Bridge-re a szezon utolsó napján. A Ranieri elismerte, hogy a Tottenham Hotspurban, az Arsenalban és a Manchester Cityben mindenkor, amikor egy kupás játékban játszanak.

“Nem tudom, hogy ez ad nekem egy előny -, de hidd el, én vagyok a rajongók, amikor játszanak Európában: “Gyerünk, ember!” Ranieri mosolyogva mondta. “Minél többet nyernek, annál inkább játszanak, sokkal jobb nekünk.Előnyt jelenthet, a végén meglátjuk, hogy ez jó alkalom-e számunkra vagy sem. “