Pep Guardiola azt mondja a Manchester Citynek, hogy figyelmen kívül hagyja a „kis rekordot” a Celticban

Pep Guardiola elmondta, hogy nem aggódik a „kis rekord” miatt, mivel a Manchester City szembesül a kelta estén a szerdai estén. Az ő szezonja mind a 10 játékot nyerte el ebben a szezonban, és ha a C-csoportban a Celtic Parkban uralkodnak, akkor az 1960-61-es szezon elején megegyeznek a Tottenham rekordértékű 11 egymást követő győzelmével. nem törődik a feljegyzésekkel, csak azért érdeklődik, hogy újabb győzelmet aratott a Borussia Mönchengladbach 4-0-os vereségével a nyitó csoportjátékukban. , aki megerősítette Kevin De Bruyne-t, Vincent Kompany-t és Fabian Delph-et, elmondják: „A győzelem segít többet nyerni. A bizalom valóságos aspektusa annak, ahogyan játszunk, de minden játék nehéz.Holnap nem aggódom, vagy egy kicsit kevés rekordra összpontosítok.

„A jövőben egy angol csapat 12-13 játékot fog nyerni egymás után, ami megtörténik. Azt akarom, hogy holnap jól játsszam. Folytatni szeretném azt, amit az elmúlt hónapokban tettünk, továbbra is tesszük azokat a dolgokat, amiket igazán jól tettünk, és javítsuk online sportfogadás azokat a szempontokat, amelyeket javítanunk kell a játék megnyeréséhez. folyamatom és boldogságom, mint az edző, hogy a csapat jobbá váljon. Talán kis lépések, de jobbak. Ezt szeretném látni holnap. ”

Guardiola két héttel ezelőtt játszotta le a Celtic 7-0-as vereségét Barcelonában, mondván:„ Sok csapat szenved, ami Barcelonában történt. Hét gól a cél, de a Barcelona gyors és a mentálisan utána a játékosok felborulnak azzal, ami történt.De holnap összpontosítanak majd. ”

Brendan Rodgersnek nincsenek illúziói a kelta arckifejezéssel kapcsolatban, különösen a barcelonai vereség után. Rodgers, aki megerősítette, hogy Craig Gordon átveszi a célját Dorus de Vriestől, aki a hétvégén még a 6-os győzelem után félig nem tud eljutni, azt mondta: „Nagyon izgalmas, de az ember A város a legjobb csapat, mindenki jól láthatja ezt. Ezek a világszínvonalú képességek, nagy egyének, akik keményen dolgoznak.

„Tudjuk, hogy az A játékunknak esélye van, és ez remélhetőleg tehetünk. A valóság az, ha az A játékot hozzák, és mi hozzuk magunkat, nyernek.De tudjuk, hogy olyan kényelmetlenül kell dolgoznunk, amennyit csak tudunk.

Rodgers reméli, hogy Raheem Sterling, aki újra felfedezte a formáját, mivel Guardiola érkezett, nyáron érkezett. 17 éves korában debütált a Liverpoolban, és Sterling 2015-ben a Citybe költözött egy 49 millió font értékű ügyletre. Aseno Theo Walcott formája unibet fogadások az interneten visszaáll a hozzáállás változásába Tovább

“Annyira büszke voltam rá, hogy a szezonban olyan szintre nézhettem, amilyen volt,” mondta Rodgers. – Teljesen örülök neki. Nagy fiú volt, akivel együtt dolgozhatott.Visszatérek arra az időre, amikor fiatal gyerek volt a Liverpoolban, és látta, hogy nő a nő, aki 17 éves volt, aki elég vicces volt az első indulásában a Manchester City ellen az Anfieldben, nemcsak játékosként, hanem személyként is Három évszak. ”

Megkérdezte, hogyan lehet megállítani, Rodgers válaszolt:„ Biztosan nem tudod rúgni, mert nagyon erős, az egyik legerősebb fiatal srác, akivel meg fogsz találni, bár talán nem néz ki. Egy kis botot kap, amikor játékokra utazik, amit még mindig nem értem, miért. Ő egy nagy fiú is. Mindig minden nap tanult. Soha nem volt lusta napja, javítani akart, jobbra akart jönni, és mindent a Liverpoolnak adott, amikor ott voltam.

Rodgers azt is elmagyarázta, miért fog játszani Gordon: „Craig Gordon holnap indul .Kiválasztom a csapatot, hogy jöjjön be és játsszon. Dorus nem 100%. Dorus tegnap kiképzett és ma képzett. Még mindig egy kicsit fájó, de rendben van. Nem kell semmilyen kockázatot vállalni egy ilyen játékban, amikor kiemelkedő kapusom van mellette, így Craig fog játszani.