Jimmy Garoppolo lyser som Patriots hitta sätt att vinna utan Tom Brady

Jimmy Garoppolo, som började i stället för suspenderad Tom Brady, kastade för 264 meter och en touchdown som ledde de svårt utarmade New England Patriotsna till en 23-21 seger över de favoriserade Arizona Cardinalsna på söndagskvällen.

Arizona Chandler Catanzaro saknade ett 47-meters fältmål med 41 sekunder att spela.

Fröken kom efter Garoppolo, i sin första NFL-start, riktade patriotten från sin egen 19 till Arizona 15 för att ställa upp Stephen Gostkowski s 23-yard fältmål för vad som visade sig vara vinnaren med 3:44 att spela.

Garappolo avslutade 24 av 33 passerar utan avbrott.Arizona Carson Palmer kastade för 271 yards och två touchdowns, både till Larry Fitzgerald.

Inte bara var patrioterna utan Brady, suspenderad för sin roll i Deflategate-skandalen, men de hade inte heller en tight end Rob Gronkowski, defensiv avslutning Rob Ninkovich och två förrätter på offensivbanan. En anmärkningsvärd 45-gård som drivs av David Johnson skapade en två-yard, över-skulder touchdown fånga av Fitzgerald som gav kardinalerna deras enda ledning på natten, 21-20, med 9:46 kvar. NFL (@NFL) DAVID. JOHNSON. Skulle du skoja?!? @AZCardinals RB förlorar en förlust i en otrolig körning!