Harry Kewell úgy döntött, hogy Ausztrália legjobb labdarúgó-tiszteletére ítél

A Harry Kewell decemberben Ausztrália egyik legrangosabb labdarúgó-díját nyerte el, és ez lesz a hetedik játékos, aki megnyeri az Alex Tobin érmet. A nagyszerűen tehetséges támadót az ausztrál játékosok választották ki – a profi labdarúgókon keresztül Ausztráliában -, hogy megkapják a díjat.

Kewell csatlakozik az ünnepélyes nyertesek Johnny Warren és Joe Marston, Craig Johnston (2009), Mark Viduka (2011), Frank Farina (2012) és Mark Schwarzer (2014) Tobin-medalistaként.A 38 éves azt mondta, hogy tisztelt mobil fogadás társaságnak tartják. Tim Cahill a főcímekben, de Neil Kilkenny valóban Melbourne város kullancsát teszi. Jonathan Howcroft Bővebben

„Amikor a társaik szavaznak, valami különleges, mert felismerik, amit tettél a játékban” – mondta. „Ahhoz, hogy ott legyünk Johnny Warren, Craig Johnston, Schwarzer és Mark Viduka szerelmeseivel – ezek az ausztráliai ikonok, amiket az összes fiatal gyerek felnéz.Nagyon büszke vagyok rá.

A PFA elnöke és Sydney FC védője, Alex Wilkinson azt mondta, hogy Kewell megérdemelte, hogy álljon az ausztrál labdarúgó elit mellett.

„Harry képe Horvátország, hogy a Socceroókat a 2006-os világbajnokság kiütéses szakaszaiba küldje, az egyik leginkább ikonikus játék, és ez a számtalan mobil sportfogadás másokkal együtt sokáig az összes labdarúgó-rajongó emlékére fog élni, ”mondta.

“ Harry’s a klub és az ország eredményei inspirálták a nemzet fiatal labdarúgóit, és kimutatták, hogy semmilyen korlátot nem szabad az ausztrál labdarúgók elérni, ha fáradhatatlanul dolgoznak, és teljes szívvel elkötelezték magukat. ”

Kewell – az egyetlen ausztrál Angliában az Év Fiatal Játékosának nevezték el, és nagy benyomást tett a Premier League-nél 13 évszakban a Leeds United és a Liverpool között.

A bal szélső a híres fáradtságáról és támadásáról.Socceroo Mark Vidukával a Leeds-t a Bajnokok Ligája utolsó négyjére vitte, egy trófeát, amit Liverpool nyerhetett.

Kewell két világbajnokságban játszott Ausztráliával, és része volt a Socceroos oldalának, amely elérte a 2011-es ázsiai kupa döntőjét, elvesztette Japánt.

Kewell 2014-ben bejelentette nyugdíjba fogadás bónusz vonulását, de gyorsan csatlakozott a coaching rangsorához. Ő vezeti a Premier Liga oldala Watford fejlesztési csapatát, amely jól megtervezett olasz edző Walter Mazzarri alatt dolgozik.

Kewell azt mondta, hogy a jövőben a vezető csapat számára a jövőben a jövőben láthat. – Megvan az ízlésem. Szeretem. Ki akarok menni oda, és tényleg érezni ezt a nyomást, mondta.

„Úgy érzem, hogy a hétvégén megnyomja a győzelmet és a veszteséget. Olyan volt, amit egy játékosként élveztem, és valami, amit edzőként élveztem.Akárcsak élvezni fogom, mint amiről beszélek, nem tudom. ”

A Kewell Melbourne-ben lesz, hogy december 6-án megkapja a tiszteletet a PFA-díjakon.