Frankrike för att vinna Euro 2016, förutspår Sportingbet

Fotbollsfläktar som vill ha en fladdring på Euro 2016 borde sätta sina pengar på Frankrike för att vinna turneringen på egen gräs, enligt analytiker på Goldman Sachs.

Wall Streetbanken tror att den franska sidan har en 23% chans att utnyttja hemfördelen att triumfera i finalen. England kommer att göra en bra prestation Sportingbet genom att göra det i semifinalerna, enligt bankens förutsägelser, att förlora till Spanien.

Goldman varnade dock för att “det är svårt att bedöma hur mycket tro man borde ha i dessa förutsägelser” .23 saker att se Sportingbet apostas grátis upp för vid Euro 2016: pundits, politiken och Super Victor Läs mer

< p> Bankens prestation vid den sista stora internationella fotbollsturneringen var underväldigande, med förutsägelsen av en Brasilien-seger på hemmamarknaden som flyger väl vid marken.

Goldman gjorde Brasilien till de klara favoriterna, Sportingbet beräkna en sannolikhet på 48,5% att Samba-nationen skulle slå hårda rivaler Argentina i finalen. Faktum är att Brasilien dumpades ut av turneringen osäker när de slogs 7-1 av Tyskland i semifinal.

Goldman sa att Brasiliens misslyckande med att leva upp till förväntningarna, i kombination med gruppstegsavslutningen från både Spanien och Italien, visade “Charmig oförutsägbarhet” av fotboll.

Tillade att fotboll var “stokastisk”, vilket innebär att den överensstämmer med ett brett mönster av sannolikheter men inte kan förutsägas.

Goldman gör Tyskland, de slutliga vinnarna av världscupen 2014, bara de andra favoriterna för att vinna årets turnering, trots att de har en något högre rating på “Elo” Sportingbet klassificeringssystemet som ursprungligen användes för att rangordna schackspelare.

Banken stödde Frankrike för att besegra tyskarna i finalen, med tanke på att hemfördelen kommer att göra skillnaden för Les Bleus.

Det erkände att detta trots ett stort antal “Engagerade fans i Tyskland” bland sina analytiker.

Medan England-fansen kan bli upphetsad av förutsägelsen av ett semifinalt utseende, tack vare en kvartsfinal seger över Cristiano Ronaldo’s Portugal, Sportingbet tror Goldman att det inte finns mycket att se fram emot för de återstående hemländerna.

Wales, med världens dyraste spelare, Gareth Bale, fick en 0.1% chans att vinna turneringen, liksom Nordirland.

Den enda nationen med sämre utsikter är Albanien, utan att ha någon chans att ta hem trofén.

read more: Sportingbet bonus primeiro deposito