Emerging med sina respektive slacks och Big Cup slutliga förhoppningar intakta

Vid slutet av en seismisk dag för fotboll, när den faktiska fotbollen var förvandlad till status för sidovy, var det märkligt lämpligt att Manchester City och Real Madrid konfronterade sig lite för att avböja uppmärksamhet från det viktigaste företaget som presenterades på morgonen sidor.Även frontsidor som ansåg den faktiska sanningen om Hillsborough-katastrofen, var mycket mindre nyhetsvärda än den riskabla versionen som de föll för 27 år sedan. Han spelade inte, det fanns inga mål och Zinedine Zidane splittrade sina byxor igen – Det var inte ett halvtävlingsfinal i Big Cup som kommer att leva länge i minnet, men det lämnar åtminstone saker som är bra för nästa vecka. “Vi har haft en liten sparringssession men nästa onsdag blir en ding-dong”, säger Joe Hart, som slutar göra sig besviken av att gå full Ranieri och förutspå en dilly-ding dilly-dong för runda två av denna underwhelming heavyweight bout.Stadschef Manuel Pellegrini förklarade att hans sida inte kommer att frukta när de klättrar mellan repen på Bernabéu nästa vecka, en plats där inget besökande lag lyckats landa en enda haymaker i Big Cup hittills denna säsong. “Naturligtvis har Real den fördelen att spela andra benet hemma,” sa han. “Men när vi är borta spelar vi väldigt samma sätt som vi gör hemma och den här säsongen har vi redan haft mycket bra resultat att spela iväg på Sevilla, Dynamo Kyiv och Paris St-Germain.” Gareth Bale misslyckas med att skina som lämnar Real Madrid den lyckligare | Barney Ronay Läs mer

Under tiden i en annan del av Madrid kommer Diego Simeone och Pep Guardiola att hoppas att komma fram från onsdagskvällens halvfinale första ben med sina respektive slacks och chanser att fortsätta till Big Cup final intakt.Atlético Madrid underhåller Bayern München på Vicente Calderón-kittel och båda männen har pratat framför sin egen ding-dong. “I krig är det inte sidan med de mest soldater som vinner, snarare den sida som använder sina soldater bättre”, brølde General Simeone. “Jag vill att min sida ska vinna, inget mer.”

Naturligtvis i vissa krig är det den sida vars befälhavare hotar att skära sina soldater testiklar av det vinner – ett motivationsverktyg som är berömt av Guardiola för att inspirera Bayerns anmärkningsvärt comeback mot Juventus i den första knockoutrundan.Efter att ha sett Barcelona så var spanjoren i relativt lugn stämning när han funderade på frågan om att något annat än seger i årets Big Cup skulle göra hans tid på Bayern ett misslyckande. “Jag vet att folk säger att om jag inte vinner [Big Cup] är mitt arbete inte komplett, men jag har haft mycket tur att ha upplevt vad jag har i Tyskland”, sa han. “Jag tror att jag är en bättre tränare, en bättre person, mer avslappnad.” De darrande spelare som han hotade att emasculate på Allianz Arena kan bjuda sig på att skilja sig från den sista punkten. LEV PÅ BIG WEBSITE

När det kom, var deras dom enkel, klar, kraftfull, eftertrycklig. Men det bad frågan – hur kunde något så uppenbart ha tagit så länge? Tre skäl.Först en polisstyrka som konsekvent har skyddat sig över att skydda människor skadade av Hillsborough. För det andra, samverkan mellan den kraften och komplicerade utskriftsmedia. För det tredje, ett bristfälligt rättssystem som ger överhanden till de som befinner sig i myndighet utöver vanliga människor “- skugghemssekreterare Andy Burnham berättar för allmänheten att de ansvariga måste hållas för att redogöra för de 96 olagliga dödsfallen i Hillsborough och en” 27-årig täckning “. Facebook Twitter Pinterest En jätte banner på St George’s Hall i Liverpool, med ett ljus tänt för var och en av de 96 fansen som dödades olagligt i Hillsborough i april 1989. Fotografi: Peter Byrne / PAFIVER BREV [TACK, VAT – FIVER ED]

“Re: The Norwegian One Call-annonsen som Peter Riley kom över i en Oslo-bar (Måndagens Fiver-brev).Medan jag är stolt över att “Arry Redknapp har visat sig för Skandinavien, är han och jag förvirrad, jag är rädd för hans hemska grammatikutnyttjande på 19sek. “Tottenham gör [Big Cup]”? Medan jag accepterar att ibland måste du göra eftergifter, är det rätt att en chef betraktad som engelska som fisk och chips, tedryck och [Snip-Fiver Lawyers] borde vara så blasé om enkel grammatik? “- Niall Murtagh.

Risken är att om du läser det här te-tidiga fotbollsmailen är du nästan helt enkelt singel. Men frukta inte – om du vill hitta kamratskap eller kärlek, registrera dig här för att se profiler av den typen av erudit, sällskaplig och vänlig folk som aldrig skulle drömma om att gå ut med dig.Och glöm inte, det är inte den avslag som dödar dig, det är hoppet. BITS AND BOBS

Har beslutat att inte utmana resultaten av hans misslyckade drogtest har Liverpools Mamadou Sakho köpt ett tält och en Tillhandahållande av Kendal Mint Cake för att hålla honom upprätthålld under hans överhängande långa stavning på det stygga steget. RB Leipzig tränare och sportdirektör Ralf Rangnick hävdar att han avböjer chansen att underteckna Jamie Vardy för två år sedan eftersom anfallaren var för ras…ledsen, gammal. “Vi ville desperat signera Joe Gomez, som senare valde Liverpool, och vi flyttade tillbaka från London till Leipzig med hans [15%]”, påminde han. “I flyget sa [15%] till mig” Herr Rangnick, det är en skrikande skam att du är så radikal om vem du skriver och bara går för spelare som är under 24 år för att jag har någon som bara skulle vara perfekt för dig.Jag kan garantera att han skulle bli en landslagspelare under dig, men han är redan 27. “Det var Jamie Vardy.” Diego Simeone kommer att spendera resten av La Liga-säsongen och beundra sin sida från de billiga platserna efter Vincent Kompany hävdar att det finns “en miljon mer besvikande resultat” än att rita 0-0 hemma till Real Madrid. , eftersom The Fiver’s longtime-läsare kan intyga varje te-tid.

Efter att ha noterat vilken sida hans skiva Mighty White är smord, vill Hull-chefen Bernard Cribbins att klubbens fans slänger av sig och deffar de är syftar till ägaren Assem Allam. “Ordföranden är inte bra alls och det hjälper inte honom”, sa han. Facebook Twitter Pinterest Dr Bruce, tidigare.Foto: Greig Cowie / BPI / Rex / Shutterstock

Och argentinska outfit Tigres förnekar att det finns något “invasivt” om att märka sina supportrar med interna mikrochips för att klubben ska kunna kontrollera om fans har betalat sina medlemsavgifter. “Tanken är att påskynda tillgången,” förklarade klubbsekreteraren Ezequiel Rocino. ÄR VILL MER?

Det är förlora dig själv i ögonblicket, roar!Titta på min Abs och Oh Nej, jag har bara kommit ihåg att jag redan har bokats och jag kan inte få min tröja tillbaka på grund av att mina rudda lagkamrater inte kommer att låta mig: Kunskapen undersöker de otaliga olika sätten att få du är ett rött kort för att ta bort din tröja.

“De berättar att huset är okej…mina skjortor hänger fortfarande i garderoben.” Shakhtar kapten Darijo Srna om hur han och hans klubb har blivit utplacerad av ryska separat.

Barney Ronay på tisdagens strid om Galacti-Mehs. Big Papers advokater erkände att de flesta hade gått över huvudet, vilket borde vara rekommendation nog: det är den ständigt lysande David Squires på…engelska klubbar i semifinalen.

Om du någonsin velat se Ed Woodward i en kattunge, är denna veckas galleri (nominellt på Antoine Griezmann men vi vet vem den riktiga stjärnan är) för dig.

Få din egen rygg på Mike Ashley dept : Betala inte mannen en öre och titta fortfarande på Newcastle live i hemmet med vår Premier League-tävling.

Och Harry Pearson pratar domare.

Åh, och om det är Dina saker…du kan följa Big Website på Big Social FaceSpace.TEA-TIME EMAILS VR NEXT?