A Lionel Messi kétszer annyi pontot szerzett, mint ahogy Barcelona elküldi a Celticot Európából

A kelta nem érezheti magát a lionel Messi által inspirált barcelonai csapat áldozatává válásában. Brendan Rodgers több csalódást okoz, mint ez az eredmény önmagában, az egyik feltételezhető, hogy az Európából fakadó tényfeltárást egyidejűleg megerősítették. A Celtic menedzserének folytatnia kell az újjáépítési folyamatot, ha csak belföldi Betclic sportfogadás online törekvésekben vesz részt, még az Európa Liga is megtagadta az oldalát. A győztesek a 16-os Bajnokok Ligája lesz. – Ez nagyon nehéz szakasz volt – mondta Luis Enrique, a Barcelona edzője. „Nagyszerű, ha először jön egy játékot.”

Messi kiemelkedése, ami oly gyakran magától értetődő, öröm volt nézni.A célok megosztása Borussia Mönchengladbach és a Manchester City között azt jelenti, hogy pontosan az, amit a Celtic a C csoport utolsó mérkőzése után kell tennie. David Silva a Mönchengladbach-nál húzódik.

Rodgers nem túlzottan túlzott a mérkőzés előtti állítással, miszerint játékosainak „életük játékát” kell készítenie. A mai futballfinanszírozás szabályai olyan Betclic sportfogadás bónusz szakadékot hoztak létre, mint az ilyen klubok. Barcelona erősségét a Celtic 7-0. Ez a játék legalább más mintázatot követett.

„A csapat megérdemli a nagy hitelt,” ragaszkodott Rodgershez. – Ma nem féltünk. Ön edzőként javulást keres.Azt hiszem, ez a csapat jelentős javulást ért el. Ez a tapasztalat mindig felbecsülhetetlen értékű volt számunkra.

Luís Enrique nem tudott Messi-t hívni Málagával az elmúlt hétvégén. Az argentin visszatért erre a játékra, miután a gyomor bug-jából helyreállt. Celtic 0-2 Barcelona: Bajnokok Ligája – ahogy ez történt. Neymar etetésével kilenc perces lehetőséget teremtett, amit a brazil nem tudott átalakítani. Mátsi maga is hamarosan pazarló volt, amikor nem tudott csatlakozni egy szörnyű Sergio Busquets-hez. Ugyanez a vád is alkalmazható, amikor Ivan Rakitic fejlécét négy bárkából húzta át a bár fölött.20 perc múlva, talán a Celtic álmodhatta, hogy a híres látogatóik Betclic online fogadási útmutatók elviselik az egyik ilyen éjszakát.

Ez a remény hiábavaló lenne. Messi nyitó célja, amit először vettek fel, egy csodálatos, loftált Neymar-passzolónak köszönhette a 24. percben. A barcelonai kapitány megragadta a labdát otthon.

A Craig Gordon Brilliance a Barça előnyét az egyik időközönként tartotta. A skócia kapusa akrobatikát gyártott, hogy megtagadja Luis Suárez-t pont-üres tartományban, Messi az építész. Ebben a helyzetben Barcelona domináns volt.

A Celtic-t félidős ütésnek vetették alá, amikor a sérült Scott Sinclairnak le kellett mennie.A 27 éves a karrierjét az Aston Villa.PSG-től való nyári átállás óta megújította, és felhívta az Arsenal csípését, és megragadta az A csoport kezdeményezését. További információ

A Sinclair helyettesítése az 53 perces esélyt hamisította a hazai oldalnak ki kell egyenlítenie. James Forrest keresztje megtalálta Moussa Dembélé vezetőjét, aki nem tudta tovább növelni a virágzó hírnevet, amikor közvetlenül a cél előtt állt, Marc-André ter Stegen egyszerű mentést nyújtott. „Remélhetőleg az idő múlásával megtanuljuk, hogy az esélyeket hozzuk, ahogy jönnek,” mondta Rodgers. Barcelonában a következő támadásban Emilla Izaguirre a kelta területen a földre húzta. A büntetőt helyesen ítélték oda, annak ellenére, hogy Rodgers panaszokat követett, és Messi előrelépett, hogy csapata lélegzetelállító helyet biztosítson.Ezután az egyetlen sokk az volt, hogy a 29 éves nem fejezte be a kalapos trükköt. ugyanaz a játékos. „A kézitáskák” a Luis Enrique értékelése volt. Az aggodalom hiánya inkább Barça estét összegezte.