A labdarúgás átadása pletykák: Pepe a Chelsea-hoz? Fabian Schar a Liverpoolba?

Máshol, miután nyáron megvásárolta David Luiz-t, a Chelsea a középső visszafelé néz. Milánó Alessio Romagnoli elfordította őket az utolsó átviteli ablak alatt, de a következő Antonio Conte azt tervezi, hogy felajánlja a „£ 49m” ajánlatot, mert természetesen 50 millió font lenne, vulkáni és abszurd, különösen akkor, ha már John Terry-vel rendelkezik.

De a Romagnoli nem az egyetlen ilyen típus a Chelsea radarján, hanem a Képler Laveran Lima Ferreira-t is, akiket jobban ismertek, mint „az abszolút joker, Pepe”. A szezon végén a szerződéstől eltekintve, bár a Real Madrid örömmel ajánl egy évre szóló sportfogadás bónuszok meghosszabbítást, kettőt tart, és elhagyhatja, ha nem érkezik meg.De az a valószínűsége, hogy a mozgalom blokkolva lesz, a nemzetközi jog úgy véli, hogy a Luiz-szel való jövőbeli partnerségük túlságosan vidám ahhoz, hogy erkölcsileg törvényes legyen.

A Chelsea is a Presnel Kimpembe, a Paris Saint-Germain 21. – éves védő. A Thiago Silva sérülése és a Marquinhos olimpián való utazása alkalmával a Kimpembe kiemelkedő kezdetét vette a szezonra, első választásként, és a francia csapatnak hívást kapott. A Manchester United és a Liverpool is érdekelt, míg a PSG remélem, hogy újra aláírja velük. Az Arsenal kihívást jelent, hogy megtartsa Mesut Özil-t és Alexis Sánchez-t, mondja Wenger További információ

Thiago Silva, az ügynöke, a nagy Paulo Tonietto beszélt a sajtóval, mert miért nem?Oh és Silva egy másik, akinek a szerződése nyáron lejár. „Elképzelhetjük, hogy elhagyjuk a PSG-t, ha a klub nem adott nekünk ajánlatot” – mondta. „Már három vagy négy nagy csapat kínálatát. De Thiago vágy, hogy a PSG-n maradjon. Nagyon jól érzi magát Párizsban, akárcsak a családjával. ”Amelyek a régi lingó nélküliek számára„ GIZ US ALL THE MONEY ”-ként fordulnak elő.

Közben több közép-hátra spekuláció lehet az Anfield-ben találhatók, ahol Jürgen Klopp szeretné elhozni Fabian Schärst. A svájci nemzetközi bajnokságon a Hoffenheimbe költözött, és az Internazionale is szerette.2019-ig szerződéskötés internetes fogadóirodák alatt áll, de a Liverpool bízik benne, hogy elegendő nullát tudnak eldobni mindannyiuk számára, hogy mindig álmodjanak az állandó öröklésről a cégben.

Végül az eredeti Ronaldo rajongója Philippe-nak Coutinho, ezért arra kérte őt, hogy költözzön a Real Madridba, ahol úgy tűnik, hogy egy üres hely van valakinek, aki szinte minden játékban nem tesz semmit, de néha látványos célpontokat. Az üzlet, bár valószínűtlen, hogy a Coutinho szerződése a Liverpoolban 2020-ig tart, ami azt jelenti, hogy sok élő fogadás pénzt fog fizetni, és Madrid egyenesen a képzési helyszínen, hogy kedvező feltételek mellett eladja az államnak. Ez egy felháborító!